Xenia

Haar officiŽle naam is Xenia TrixSikke (geboren op 6 juli 2020)

Zij is een dochter van Fulco's Ulke en Obelix van het Ezelsbruggetje. In de laatste nestjes die we zelf hadden wilde maar geen mooi driekleurtje tevoorschijn komen. En toen hadden we ineens geluk! Bij Jolanda Roke werd een mooi driekleurtje geboren, en nog wel van een Fulco poesje. En... we mochten voor haar gaan zorgen! Eerst moet ze hier lekker wennen en flink opgroeien. Dan gaan we haar laten testen op HCM en PKD (dat moet al voor ze zes maanden is). En dan komt natuurlijk nog de uitdaging om en geschikte vent voor haar te vinden. Ook zijn we van plan om met haar naar een paar shows te gaan, we hopen dat zee dat leuk zal vinden. Even afwachten of er weer shows georganiseerd gaan worden, in deze onzekere Coronatijden. Tot die tijd zullen we af en toe een foto van haar hier plaatsen.

Xenia is in elk geval een "typetje" hoor. Wat ons nog nooit is overkomen met alle poezen en kittens die we al hier in huis hadden? Xenia stond al buiten en liep doodgemoedereerd naar het houthok, was dat even schrikken!


30 juli 2021

Alle testen (FIV, FeLV, HCM, PKD en Cin) zijn gedaan en met goed gevolg. De jaarlijkse entingen zijn gedaan. De "Dierenarts verklaring - Gezondheid' is helemaal ingevuld en nu is het dus wachten op de volgende krolsheid. We hebben afspraken gemaakt voor de dekkater. We gaan naar Fons van Yjovi. Kijk bij "de Kater".


Xenia op 14 maart 2021

Ze wordt al een hele dame, binnenkort gaat ze voor haar eerste scan voor HCM, PKD en Cin.

Als Xenia niet naar buiten mag om vogeltjes te vangen, eet ze het vogelvoer zů wel op :-)


Xenia op 2 februari 2021

Xenia met oma (Fulco's Ollie)


Xenia (12 oktober 2020)