Onze HTK-poezen (castraten, alle overleden) terug naar de regenboog

Op deze pagina willen wij natuurlijk ook onze andere poezen voorstellen.

Zij woonden heel lang bij ons. Poekie woonde vanaf 1996 tot december 2014 bij ons, (verhuisd vanaf de buurvrouw) en Yoda en Jiske (twee dochters van Poekie) zijn in 1997 geboren.

Deze drie dames (oude vrijsters) vonden het maar zozo en alle aandacht in ieder geval zwaar overdreven.

 Poekie mag wel buiten Poekie

Yoda is op een leeftijd van ruim 15 jaar ingeslapen. Ze had het al een jaar aan haar nieren en in september 2012 leek het steeds meer of het voor haar niet meer hoefde. Ze was nog een schim van de vroegere theemuts. We hebben voor Yoda een plaatsje in onze tuin gevonden.

 Yoda is graag in onze buurt Yoda   Yoda

Jiske komt steeds moeilijker naar binnen als ze in de tuin is geweest. Omdat Jiske onderste in de rangorde is krijgt ze ook te weinig rust om lekker te eten. Ze voelt zich duidelijk niet op haar gemak. Om deze reden hebben we besloten dat Jiske naar onze zoon in Utrecht mag verhuizen. Daar is ze alleen en kan ze door het hele huis rondlopen. De eerste berichten zijn erg positief, ze eet weer lekker en ze kan slapen en kroelen en ze krijgt weer onverdeelde aandacht. Ze hoeft niet steeds om zich heen te kijken. Nadat ze een aantal jaren bij onze zoon heeft gewoond, is Jiske verhuisd naar vrienden.

 Jiske ligt lekker in de schaduw Jiske   Jiske is een echte jager en kan achter alles aanzitten