Freya (castraat); 30 november 2008

Freya heeft natuurlijk een officiële naam: Fulco's Freya, Rood gestreept / wit; NFO d 09 23

Freya, godin van de seksualiteit en later ook van de oorlog en dood, een merkwaardige combinatie. Ze kwam als Vanir gijzelaar naar Asgaard, samen met haar vader Njord en haar broer Frey. Ze huwde de god Od, die haar verliet; daarna dompelde zij zich in rouw om zijn afwezigheid maar wijdde zich tegelijkertijd aan allerlei uitspattingen.

Vader: Ch. S*Zimexis Robin of Locksley
Moeder: Ch. Rioja van Pondiki;  NFO  d 09 23; Red-tabby-mackerel/white

Je ziet het aan de naam: we hebben ook Freya zelf gefokt, zij is uit een nestje van onze Roza samen met Robin. Wat een geweldige meid. Samen met haar broer noemen we ze de "twins", als je de één ziet is de ander niet verder dan een halve meter weg. Ze is ook aan hem gewaagd. Al vanaf de geboorte weegt ze meer, en kan ze harder rennen en vechten. We hebben hoge verwachtingen van haar maar eerst moet ze maar eens flink groeien en spelen.


Freya 1 januari 2010


Hieronder zie je een mooi voorbeeld van de schurkenstreken van de "twins". Dit is het moment waarop we even naar de kittens van Edda kijken. Intussen nemen ze hun kans waar en lopen over de tafel alsof dat is toegestaan en eten ze ook nog onze yoghurt op.


Juli 2009, lekker op de arm bij de baas... (of is hij ook poezenslaaf?)