Nog even ditů oftewel wat wij nastreven.

Wij hebben 2 kinderen, maar zo 1 keer per jaar hebben we er nog tussen de 4 en 7 bij. Dit zijn geen mensenkinderen, maar poezenkinderen. Voor ons is er maar weinig verschil. Wij doen ons uiterste best om gezonde en sociale kittens te fokken, zo goed mogelijk gebaseerd op de rasstandaard van de Noorse boskat. Net als voor mensenkinderen willen we dat ze lang en gelukkig leven. Omdat ook poezenkinderen op hun eigen pootjes willen staan helpen wij ze zo soepel mogelijk wennen aan een nieuwe omgeving. Om ze een zo goed mogelijk huis te geven, zijn er een aantal zaken die we van te voren duidelijk willen stellen.

We willen eerst graag met de nieuwe verzorgers / verzorgsters kennismaken. Ook brengen we het kitten altijd zelf weg, waar dan ook. De kittens gaan beter met de nieuwe omgeving om als ze nog wat bekende geluiden en geuren meemaken. We verwachten dat ook u voor het kleintje zal zorgen alsof het uw kind is, en zal beschermen tegen verkeer en alle mogelijke andere gevaren. Ze verhuizen niet als we twijfelen aan de nieuwe eigenaars!

Als laatste willen we graag weten met wie de Noor leeft, dus mocht u om wat voor een reden dan ook niet meer voor de Noor kunnen zorgen, dan willen wij dat graag weten en helpen we bij het vinden van een nieuwe omgeving.

Wij nemen aan dat als u ook het beste voorheeft met de kittens deze afspraken niet meer dan logisch zijn.

Al onze kittens en hun baasjes zijn tot nu toe zeer gelukkig en dat willen we graag zo houden.

Marga en Gerrit van de Haar, Cattery Fulco